Taboo jemný náhrdelník Spirit of Nature Lapis lazuli tb730

Kód produktu: TB730


23.50 €19.50 €

Ušetríte 4.00 € (-17%)

Dostupnosť: skladom

TIP⚡️Bleskové doručenie už do 48 hodín (kuriér, dobierka, alebo paypal)

Materiál Chirurgická oceľ

Určené pre Ženu

Dĺžka 40, 44, 48 cm

Šírka 1,5 mm

Rozmer prívesku 20x8 mm

Drahé kamene Lapis lazuli

Náhrdelník TABOO Spirit of Nature s Lapis lazuli.

Drahé kamene s doplnkami z chirurgickej ocele. V originálnom TABOO balení.

Lapis lazuli:

Lapis lazuli je jedným z najvyhľadávanejších kameňov používaných od začiatku histórie človeka. Jeho hlboká, nebeská modrá zostáva symbolom kráľovskej hodnosti, cti, bohov, moci, ducha a vízie. A od úsvitu civilizácie sa ukázalo, že má ukľudňujúci, upokojujúci vplyv, ktorý pomáha otvárať myseľ a upokojovať zmysly. Je univerzálnym symbolom múdrosti a pravdy. Chráni pred psychickými útokmi, štíti negatívnu energiu a vracia negatívne vibrácie k ich zdroju. Lapis lazuli nám pripomína silu hovoreného slova, pretože pomáha podporovať plný verbálny prejav. Je to jeden z najsilnejších kameňov na otváranie, liečenie a aktiváciu krčnej čakry. Fyzicky pomáha Lapis lazuli s imunitným systémom, štítnou žľazou a nervovým systémom. Dokáže zmierniť bolesti hlavy, migrény, horúčky a bolesti.

Odporúčané čistenie a nabíjanie: vydymovaním a nabíjaním v blízkosti ametystu, alebo kryštálu

Skutočný klenot:

Väčšina drahých kameňov v súčasnosti predávaných pod názvom „Lapis lazuli“ je synteticky dofarbených z menej kvalitných kúskov, niekedy celkom syntetických. V šperkov TABOO výlučne nájdete Lapis lazuli z Afganistánu plný nádherných farieb, tak ako ho stvorila sama príroda. Iba tak je skutočným klenotom.

TABOO v sebe spája vedomosti, tradície, rituály a mýty dávnych kultúr a civilizácii, až k poznatkom a skúsenostiam moderných, energetických terapeutov. Naprieč časom, priestorom a rôznymi náboženstvami spolu s láskou k prírode.  V zmysle čínskeho konceptu životnej energie chi, hinduistického a budhistického konceptu čakier,  učenia Feng Shui, astrológie, posvätnej geometrie a chromoterapie. Koncept každého šperku TABOO bol v ich súlade mesiace vyvíjaný až k harmónii, kde jedna energia posilňuje ďalšiu v dokonale energeticky vyváženom celku. TABOO je legendárna sila prírody vo Vašich rukách.

Pre správne pôsobenie drahých, prírodných kameňov je absolútne nevyhnutná ich 100% autenticita. TABOO na základe prieskumu slovenského a českého trhu identifikoval až v 50% prípadov všeobecne a u niektorých vzácnych druhov až v 95% prípadov, kedy sú predávané drahé, prírodné kamene úplne syntetické, upravované, rekonštruované, alebo predávané pod úplne iným označením, než v skutočnosti sú. Všetky drahé kamene TABOO sú tak nádherné a vzácne, ako ich stvorila sama príroda a na autenticitu každého jedného kúsku sa vzťahuje TABOO doživotná záruka vrátení peňazí.

Chcete vedieť viac o drahých kameňoch a kryštáloch? Máme pre Vás tipy, ktoré Vám nemôžu uniknúť. Sledujte nás na Facebooku, Instagrame, alebo na našom blogu. Odporúčame:

Čo musíte o kryštáloch vedieť

8 dôvodov prečo Vaše kryštály nefungujú

V zmysle filozofie TABOO je každý šperk tesne pred odoslaním nabíjaný a očistený v ametystovej geóde min. 8 hodín, pre vymazanie všetkých energetických stôp, ktoré vznikli pri jeho spracovaní. 

Z tohto dôvodu šperky TABOO zasielame s dodacou lehotou +24 hodín.

Hoci sily kryštálov a kameňov sú dobre zdokumentované a bolo dokázané, že pomáhajú vniesť do života ľudí pozitivitu, nikdy nie sú náhradou za lekársku starostlivosť. Ak máte obavy o svoje zdravie, mali by ste kontaktovať kvalifikovaného lekára.


TABOO
TABOO

KAŽDÝ TÝŽDEŇ
NOVÉ ŠPERKY

ODPORÚČA NÁS
VIAC AKO 95% NAŠICH ZÁKAZNÍKOV

TOVAR SKLADOM
ODOSIELAME IHNEĎ

VÝNIMOČNÉ AKCIE
ČASOVO OBMEDZENÉ

DOPRAVA ZDARMA
PRI NÁKUPE NAD 99 €

ZĽAVY AŽ DO -85%

NAKUPUJBEZPEČNE
CERTIFIKOVANÝ ESHOP

ODMENY PRE
VERNÝCH ZÁKAZNÍKOV

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A ZÍSKATE POUKÁŽKU NA 5% ZĽAVU